OM KLINIKKEN

Om klinikken og mig

Hvad er fysioterapi, Fysioterapi, Fysioterapeyt behandler, Atlas fysioterapi, Golfskade, Golffysioterapi, Smertebehandling, Styrketræning, Knæskade, Læbeskade, ankelskade, knæsmerter, hoftesmerter, springerknæ, løberknæ, mussearm, tennisalbue, golfalbue, ryg smerter, genoptræning

- En lille specialklinik med fokus på sportsudøvelse og velvære i hverdagen
Sportsfysioterapi, Massage & Personlig træning

Behandlingsmulighederne i klinikken spænder vidt, men har et hovedfokus på sport. Men uanset hvilken problematik du har og ydelse du vælger, vil du blive mødt af en seriøs og engageret behandler.


Klinikken er beliggende i Køge Golf Klub, hvor Atlas fysioterapi tilbyder lyse og imødekommende lokaler i rolige omgivelser. Atlas kan tilbyde nogle af Køges bedste træningsfaciliteter. Her er nøje udvalgte maskiner af høj kvalitet, som giver mulighed for specifik træning, funktionel træning og/eller genoptræning.
Hos Atlas fysioterapi kan du få træning/behandling fra kr. 350
>>Se mere om priser og ydelser her<<

#Atlasfysioterapi

Brian T. Andersen
Fysioterapeut Pba.

Fysioterapeut, Kropsnørd,
Far & Sportstosse


Jeg er ikke som andre fysioterapeuter (og det siger de alle sammen), men jeg er altså IKKE som de andre fysioterapeuter.

Fagligt er jeg FYSIOTERAPEUT med ildhu og passion for faget. En passion for at give fysioterapi mening for dig samt en god behandling.

Privat er jeg en hygge-far og
LIVSNYDER og jeg kan ikke forstille mig en hverdag uden min familie og min morgen-kaffe! Et personligt mål som jeg lige nu træner op til, er at løbe 600 km på 10 dge!


Siden jeg var en ung knægt har jeg dyrket SPORT & TRÆNING, og de fleste år er gået med dans, kampsport & styrketræning. Så ja, jeg er 100 metermester i Jitterbug og kan ryste et par trin frem til familiefesterne.


Jeg har en solid baggrund for at forstå hvad, der driver dig og din sport og hvor vigtig den er. Den er vores IDENTITET
Jeg kender følelsen på egen krop og psykke, når man begrænses i at kunne performe som vanligt.

 Som fysioteraput vil jeg løfte dig og din performance i din hverdag og sport. Hjælpe dig med at SKADESFORBYGGE & BEHANDLE din skade og eller begrænsninger.


Jeg  lægger vægt på
HOLDBARE LØSNINGER fremfor symptombehandling alene. Mit mål er at behandle dig, ud fra en filosofi  om at møde dig, i din hverdag og sport, der hvor det giver mening for dig.

Vi skal skabe et samarbejde hvor du og dine omgivelser aktivt inddrages i din behandling og/eller træning.  Skal vi have
SUCESS og skabe MAGI, skal vi skabe forståelse og ligevægt for dig.


Brian T. Andersen

- Atlas fysioterapi

En klinik med lokalt engagement

Sportsfysioterapi er et af mine kerneområder og jeg er glad for at have samarbejde med flere af de lokale foreninger og idrætsklubber i Køge og herfølge, herunder Herfølge Boldklub, HB Køges Kvindeelite og Køge Golf Klub.


Atlas fysioterapi og jeg, støtter op om lokalsamfundet og jeg stiller gerne op til fx foredrag om fysisk sundhed, træning, genoptræning og skadesforebyggelse. Både i jeres klub eller forening.


Kontakt mig gerne med idéer og ønsker til arrangementer, så finder vi sammen en løsning til formålet.

Træningsfaciliteter

Her ser du et udpluk af træningsfaciliteter tilknyttet klinikken.

 Her udføres individuel genoptræning, holdtræning, personligtræning og perfomance optimering.
når du er sammen med mig som fysioterapeut/har en kunsultation, er der selvfølgelig også adgang til Køge Golf  Klub's golf faciliteter, såsom drivingrangen og putting green. 

Samarbejdspartnere og referencer

Fysioterapeut hos Køges kost koncept
Fysioterapeut Køgeboldklub
Haslev håndbold fitness